Pretraži

,,NE IGRAJTE SE SA MNOM KADA JE REČ O DECI“: Kim Kardašijan ljutito odbrusila hejterima (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Na slici koju je Kim podelila na Insta storiju vidi se crtež, koji je Nort uradila. Ona je naslikala planine, cveće, drveće i vodu, a budući da je Kim veoma ponosna na svoju ćerku, koja je pokazala talenat za umetnost, veoma ju je pogodilo što je dobila loše komentare.

Mnogi su joj poručili kako je nemoguće da dete od sedam godina nacrta tako nešto zbog čega se Kim oglasila i ućutkala pratioce.

  • Ne igrajte se sa mnom kada je reč o mojoj deci! – obratila se ona svima.


  • Moja ćerka i njena najbolja prijateljica idu na ozbiljne časove slikanja uljem na platnu gde je njihov talenat i kreativnost ohrabrena i gajena. Nort je radila veoma naporno na svojoj slici i trebalo joj je nekoliko nedelja da je završi. Kao ponosna mama, želela sam da podelim njen rad sa svima. Vidim da se mnogi u medijima i na društvenim mrežama pitaju da li je moje dete stvarno ovo naslikalo. Kako se usuđujete kada vidite da deca rade sjajne stvari da ih optužujete da nisu sjajni?! –  navela je Kardašijanka i ljutito dodala:

  • Molim vas prestanite da se sramotite sa tom negativnošću i dozvolite svakom detetu da bude sjajno. Nort Vest je naslikala ovo i tačka!!!

Podsetimo, Kim Kardašijan sa suprugom Kanjeom Vestom ima još troje dece, ćerku Čikago i sinove Sejnta i Psalma.

Photo: Instagram/kimkardashian

Photo: Instagram/kimkardashian

 

Photo: Instagram/kimkardashian

Photo: Instagram/kimkardashian

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz