Pretraži

NE DOZVOLJAVAM MUŠKARCIMA DA MI PRILAZE: Džejla Ramović otvoreno o odnosu sa Matejom Vukašinovićem (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Pobednica prošlogodišnje sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Džejla Ramović nedavno je demantovala da je u vezi sa Pinkovom zvezdicom Matejom Vukašinovićem, a sada je prvi put otkrila u kakvom je odnosu sa njim.

——————– Sponsored ——————–


Pevačica se 5. novembra sama pojavila na zabavi magazina "Story" za razliku od rođendanske žurke IDJTV-a, na koju je došla u pratnji Mateje Vukašinovića. Od tada mediji bruje kako je Džejla započela vezu sa mladim pevačem, što je ona kasnije negirala.

– Sve što imam reći jeste da to nije istina – izjavila je Džejla nedavno za IDJTV.Nakon što se slegla prašina, Džejla je za našu televiziju objasnila u kakvim je odnosima sa Matejom Vukašinovićem.

– Mogu da kažem da mi je nekako i poznanik, a i prijatelj, jer ne znamo se toliko. On je na Pinkovim zvezdicama, a ja sam bila na Nekim novim klincima. To je u suštini bila ta sezona i ta godina. Ali nismo, da rešimo sve te dileme. Ja sam ta koja ne dozvoljava nikome mi priđe u tom smislu – rekla je Džejla.

Mlada muzička zvezda je specijalno za IDJTV otkrila koji je njen tip muškarca. Pogledajte novi IDJHot koji je pred vama i saznajte:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz