Pretraži

„Ne dao Bog da mi sin bude takav“: Marija Šerifović pobesnela tokom nastupa, pa se OVIM REČIMA obratila publici (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Marija Šerifović prekinula je svoj koncert zbog neprijatne situacije, a tom prilikom je pomenula i svog sina Marija.

Marija je poznata kao neko ko se ne libi da otvoreno iznese svoje mišljenje i kritike na razne teme, te da svoje društvene platforme koristi upravo kako bi se obraćala svojoj publici i pratiocima.

Međutim, društvene mreže nisu jedino mesto na kom ona priča otvoreno, već to neretko radi i na svojim nastupima i koncertima. Tako je sada Marija prekinula svoj koncert u Švajcarskoj kako bi se obratila publici, ali su joj u toku govora pražnju privukla četiri dečka koja nisu prestajala da pričaju i prave buku, te je pevačica odlučila da im se obrati i uputi oštru kritiku.

Vas četvorica ste toliko nevaspitani, da je to pakao. Neviđeno ste nevaspitani, ja to moram da vam kažem, praštajte. Stvarno ste nevaspitani. Ako razumete, ako ne razumete, prevedite im. Uh što sam se iznervirala, j***la bih im mater sad. Ali hajde, nema veze, mladi su. Ne dao mi Bog da mi sin bude takav, ubila bih se odmah. Sad vam praštam drugi put neću“, rekla je ona u klipu koji je već postao viralan na društvenim mrežama.

@tanjasrdjevic @Marija Serifovic 🩷👏🏻 #marijaserifovic #serifovic #dolaziljubav #drugacija #buditedobro #zürich #foryou ♬ Originalton – Tanja Srdjevic 🌹

Poznato je da se pevačica krajem prošle godine po prvi put ostvarila u ulozi majke kada je putem surogat procesa dobila sina Marija, kao i da je veoma posvećena svom prvencu i njegovom vaspitanju, zbog čega ga je i pomenula u ovom kontekstu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Nedavno je i sama govoreći o roditeljstvu istakla kako je izgledalo njeno odrastanje s obzirom na to da je ćerka poznate pevačice Verice Šerifović, te otkrila koju grešku se nada da neće napraviti kada je u pitanju njen odnos sa sinom.

„Ja se na primer ne sećam porodičnih letovanja i zimovanja, kada sam bila mala moja majka je pevala po tri meseca u drugim gradovima, tada su se sklapali takvi ugovori sa hotelima, a mene je odgajala baka Darinka. Hvala Bogu, to sada nije tako. Ja i kada imam koncert, gledam da krenem u najdaljem minutu kako bih što više bila sa njim“, rekla je Marija za „Kurir“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz