Pretraži

„NE BISTE VEROVALI DA SE ONA POJAVLJUJE U SPOTU“: Gazda Paja otkrio koja popularna reperka je deo njegovog velikog hita

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/gazda_paja_official

On je takođe radio i duete sa nekim od najvećih zvezda sa naših prostora, među kojima je i Jelena Karleuša.



Popularni reper, čije je pravo ime Pavle Bošković, pravi bum u karijeri je napravio pre deset godina velikim hitom "Čke beogradske". Tada je postao miljenik publike, naročito mlađih generacija.

Ono što je malo poznato to je da je jednu od glavnih uloga u tom spotu imala jedna poznata reperka sa naših prostora, a radi se o Mimi Mercedes.

Naime, Gazda Paja je nedavno u jednoj emisiji bio pitan da li planira saradnju sa Mimi, te je on tom prilikom otkrio da se ona našla u spotu za jednu od njegovih najpopularnijih pesama, ali je i rekao šta misli o koleginici i da li planiraju duet.

Treba da uradimo pesmu, ona mi je slala neki demo davno, imao sam milion nekih dueta, nešto se desilo tu, ali ja i Mimi se znamo vrlo dugo i ne biste verovali da u mom prvom hitu "Čke beogradske" se Mimi pojavljuje u spotu. Ona je ona ćelava riba, Mimi je lud lik, ja je gotivim, ona je pola žena, pola mangup – rekao je Gazda Paja za radio Extra FM.

On je tom prilikom rekao i šta misli o muzici koju Mimi snima.

Sto posto se vidim u duetu sa njom, mnogo mi se sviđa ovo zadnje što je sve poizbacivala, sve je u njenom stilu, nije otišla, samo se vratila na mimizovanje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz