Pretraži

„NE BIH VOLELA DA SE TANJA UDA“: Porodica poznate pevačice se oglasila povodom njene veze sa 11 godina mlađim dečkom

Showbiz
0
TANJA SAVIĆ
Foto: Instagram printscreen/tanja_savic_private

Nakon turbulentnog braka i razvoda, kao i bitke za starateljstvo koje je vodila sa bivšim suprugom, Tanja se neko vreme oporavljala i provodila vreme sa sinovima.



Ipak, ona je sada svoju sreću pronašla kraj izvesnog Mukija sa kojim ljubav cveta već izvesno vreme. 

Nakon zajedničkog odmora u Egiptu, usledilo je upoznavanje sa Tanjinim bratom i sestrom, kao i sinovima, koji su ga po svemu sudeći lepo prihvatili.

Zet je okej. Upoznao sam ga i sasvim mi je normalan. Kada je njegova vera u pitanju, to je nešto drugo. Kao čovek je okej. Dovodila ga je Tanja u Radinac. Mama i tata kažu da je okej čovek, okej izgleda. Normalno se ponaša. Teško je naći bračnog druga, a pogotovo kada je neko kao Tanja u svetu estrade. Njoj je puno teže, nego drugim ljudima – rekao je pevačicin brat Tomica za "Blic".

Ako je ona srećna, to je to. Ne znam koliko su dugo zajedno, jer ne želim da slažem, ali su otprilike šest meseci u ljubavi. Često Tanja dođe kod nas, a ima stan u Smederevu. Međutim, konstanto je negde na putu zbog posla kojim se bavi. Deca su prihvatila Mukija, upoznali su ga…

Foto: Instagram printscreen/tanja_savic_private

Foto: Instagram printscreen/tanja_savic_private

U medijima se nedavno pojavila vest da Tanjini roditelji ne prihvataju novog zeta, a sada se tim povodom oglasila i njena majka, koja je istakla da je Muki dobar čovek, ali da ne bi volela da se njena ćerka ponovo uda.

Sve je okej. Šta ona radi, to je njena stvar i njen život. Nije bitno koje je veriospovesti i šta je, bitno je da si danas čovek. Ne bih volela da se Tanja uda, ona ipak ima svoja dva zlatna sina. Nisam upoznala Mukija – rekla je ona za pomenuti medij.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz