Pretraži

,,NE BIH SE POMIRIO SA UKI Q“: Sergej Pajić o razlogu raskida sa Unom (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Sergej, koga ćete uskoro imati priliku da vidite u našoj emisiji "Quiz" gde je dobio pitanja o bivšoj devojci UkiQ, nije bi naklonjen prema bivšoj devojci. Pevač je zbog toga otkrio šta se dogodilo budući da su se mirno rastali.

– Morao je da prođe taj period. Sad me je prošlo skroz i to je to. Tada sam bio klimav i njanjav, pošto nisam ja raskinuo. Sad sam u fazonu, sve najbolje – rekao je.

Pajić je priznao da li je došlo do sukoba između njih.

– Nije došlo ni do kakvog sukoba, samo sam se udaljio i ohladio. Nije bilo nikakve svađe – istakao je i potvrdio da nemaju nikakav kontakt.

Pajić je otkrio da li ponekad ima potrebu da joj se javi.

– Više ne, pre je bilo, nakon raskida. Ne pada mi to ni na pamet, ni ona ni naša veza – rekao je.Sergej se osvrnuo na njihovu vezu za IDJTV s obzirom na to da je prošlo određeno vreme.

– Bilo je okej sve, stvarno. Jedna je stvar šta je prikazuje na ekranu, a druga šta je bilo i kako je bilo. Neću sada da zalazim u to – objasnio je.

Sergej je potvrdio da i dalje ne želi da obelodani pravi razlog raskida, kao i Una.

– Tražio sam razlog i greške u sebi, zato sam i bio tako njanjav. Sad je skroz drugačije jer sam shvatio da se sve dešava sa razlogom. Nisam se trudio da tražim krivca, ne zanima me ništa u vezi nje, ni u vezi sa našom vezom – poručio je.

On je priznao da je pritisak medija i sa strane dosta uticao na njihovu romansu, pa nam je otkrio da li su pokušali da reše taj problem.

– Nismo ga baš nešto rešavali, da jesmo i dalje bismo bili zajedno. Ništa od toga – rekao je pevač.

Na kraju je zaključio da se ne bi pomirio sa Uki Q.

– Ne bih, bilo bi isto i opet bismo raskinuli. To mi je i savet od tate. Jednom kada se prekine, nema nazad – izjavio je on.

Pogledajte novo izdanje emisije "IDJHOT" i intervjue sa Ivanom Nikolić, Anjom Šušnjar i Jovanom Jocić, Vojažem i Anom Bebić:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz