Pretraži

,,NE BIH PRIHVATILA ULOGU KOJE BIH SE STIDELA“: Anja Mit progovorila o eksplicitnim scenama (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Anja pažljivo bira role koje će tumačiti, pa je njene obožavaoce interesovalo da li postoji neka koju nikada ne bi prihvatila.

– Postoji. To su uloge zbog kojih bih se sutra ja stidela, zbog koje bi sutra kada budem imala decu ona bi se stidela – rekla je Mit.



Glumica je potom objasnila kako izgledaju scene koje nikada ne bi snimila.

Tu spadaju vulgarne, eksplicitne i nepotrebne scene u našoj kinematografiji, tako da ih ne želim u svojoj karijeri. Ne bih prihvatila ulogu za koju stopostotno mogu da tvrdim da ne mogu da iznesem – priznala je ona.

Podsetimo, Anja Mit se proslavila igrajući u seriji "Komšije", a još jedna njena zapažena uloga bila je u domaćem ostvarenju "Istine i laži".

Pogledajte novo izdanje emisije "One on one" i saznajte kako je Anja odgovorila na ostala pitanja: "Da se ne bavi glumom čime bi se bavila?", "Ko ju je inspirisao da bude glumica?", "Koja joj je omiljena serija u kojoj je glumila?", "Da li smatra da je srećna i ispunjena?", "Kakvo joj je iskustvo sa ulogom u seriji "Istine i laži"?", "Da li joj nekad smeta što je popularna? Ako da, u kojim situacijama?", "Da li postoji neka stvar koju bi izbrisala iz života?", "Da li bi bila nekada pevačica?" i "Da li bi uplovila u vezu sa nekim iz sveta glume?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz