Pretraži

,,NE BIH MOGLA DA ŽIVIM OD TOGA“: Edita otvoreno o novom albumu i finansijskoj situaciji (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naša ekipa našla sa Editom Aradinović ispred jednog beogradskog kluba, gde je pevačica otkrila kakav je njen stav po pitanju novih mera zbog loše situacije sa Covidom-19.

– Ne plaši me, poštujem sve mere opreza i tako će i ostati – poručila je ona i priznala da se vakcinisala.

Edita priprema svoj prvi album i na njemu rade drugi ljudi, a ona je priznala da li se nešto promenilo kada je reč o tome.

– Možda se u međuvremenu nešto dodatno dogodi. Ja se nadam tome i volela bih. Bitno mi je da bude dobar tim ljudi i da to bude kvalitetno. Da budem zadovoljna i da to lepo zvuči – objasnila je.



Edita je istakla da će publika uskoro uživati u njenim novim pesmama, koje uveliko priprema, i koje će izaći pre albuma.

– Apsolutno. Ne verujem da ću album izbaciti odjednom, pošto nije situacija. I da jeste finansijska situacija na nekom zavidnom nivou opet bih razmislila da li bih to radila odjednom. Zato što posmatram svoje pesme kao remek-delo na neki način. Ne bih želela da jedna pesma drugu "uguši" – rekla je.

Zbog situacije sa koronom pevači su i te kako osetili promenu, ali i pad posla. Edita nam je otkrila da li može dobro da se zarađuje samo od monetizacije na Youtube-u. 

– Može naravno, u zavisnosti od toga kakvi su vaši kriterijumi i kako živite. Od toga sve zavisi. Bitno je i kakav ste izvođač, za koju ciljnu grupu snimate muziku, da li idete na kvantitet ili kvalitet ili kvantitet i kvalitet. Zavisi. Ja ne bih mogla da kažem da bih mogla da živim od toga. Nisu to takve brojke, nekako ne razmišljam o tome. Volela bih, to mi je negde kao cilj, ali mi nije primarno. Više mi je da bude kvalitet i da imam svoju odabranu publiku, koja me sluša i to je to – zaključila je.

Pogledajte novo izdanje emisije "IDJHOT" u kojoj možete čuti ekskluzivne intervjue sa Adrianom i Savom Džehverović, Marlonom, kao i Annom Lazarević i Andrijom Jo.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz