Pretraži

Nataša Bekvalac poručila; ,,Sve najgore želim mršavim ljudima koji žderu“ (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Nataša važi za jednu od najzgodnijih i najlepših žena na našoj javnoj sceni, ali ona često pričao o tome, koliko zapravo se trudi da sve na njoj izgleda baš kao što treba. 

Iako mnogi misle da ona uvek izgleda odlično i da nema problema sa kilogramima, pevačica intenzivno trenira i na posebnom je rezimu ishrane kako bi imala izgled koji želi.

Kako je pevačica na posebnom režimu ishrane i ne može sebi da priušti to zadovoljsto da jede sve, njena mama je isprovocirala kada je spremila gibanicu. 

Photo: Instagram/bekvalceva

Photo: Instagram/bekvalceva

 

  • Evo šta ona (moja majka) meni napravi kada sam kod nje i kada joj kažem da sam na specijalnoj ishrani. Kaže ona meni: ,,Nije poenta da ne jedeš jer nemaš šta da jedeš, već da ne jedeš čak i kada vruća gibanica stoji ispred tebe. To je karakter i volja", napisala je Nataša u opisu fotografije.

A onda iznervirana i ljuta podelila je fotografiju sa hranom koju ona može da jede i napisala sledeće:

  • Sve najgore želim ljudim koji žderu šta žele u ogromnim količinama i mršavi su… Ja sam anđeo, predivna sam i jedem svoju salaticu i uživam i uopšte mi se ni ne jede gibanica, ja mrzim gibanicu i generalno testo mrzim – napisala je šaljivim stilom Bekvalčeva. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz