Pretraži

Veliko slavlje u domu Nataše Bekvalac: Pevačica okupila celu porodicu na luksuznom imanju, razlog iznenadio sve

Showbiz
0
Photo: F.S./ATAImages

Popularna pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da ispuni želju svojoj naslednici, pa napravila žurku za pamćenje, a povod za slavlje je oduševio njene fanove.

Nataša Bekvalac neretko putem Instagrama deli emotivne i zanimljive momente koje provodi sa svojim naslednicama.

Naime, ona iza sebe ima tri braka i dve ćerke kojima je u potpunosti posvećena. Starija ćerka, Hana, koju je dobila sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem ove godine je napunila sedamnaest godina i sve je aktivnija na društvenim mrežama na kojima je prati preko 15 hiljada pratilaca.

Osim Hane, pevačica ima i mlađu naslednicu, Katju, sa kojom provodi svaki slobodan trenutak. Nataša je više puta na Instagramu pokazala kakav odnos ima sa mlađom naslednicom i kako kod „mame može sve“, kako je ona sama nedavno rekla tokom njihovog igranja pored bazena, a sada je ona svojim poslednjim postupkom još jednom to potvrdila.

Foto: M.M./ATAImages

Naime, više puta smo se uverili da Nataša organizuje zanimljive žurke za decu kada god postoji neki dobar povod, međutim sada su ona i njena mlađa naslednica odlučile da naprave žurku povodom „svega“.

„Katja: Mama, zašto ne bismo imale žurku i kada mi nije rođendan?
Ja : Šta bismo slavile?
Katja: Sve… I eto“

Tako je pevačica na inicijativu svoje ćerke odlučila da napravi žurku u kojoj će svi uživati.

„Napravismo joj žurku i proslavismo sve! Živeli i srećni svi bili“, dodala je Nataša ispod fotografija zanimljive žurke.

nataša bekvalac
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Naime, oni su ovu zabavu napravili na bazenu u njihovoj kući. Tu je bilo dosta pene, penušavih balončića, zanimljivih ukrasa i prelepe hrane.

Na licu pevačice, ali i gostiju se mogla videti sreća, a fanovi ne prestaju da komentarišu ove fotografije.

„Najbolja mama“, „Katja je shvatila smisao života“, „Ovo je prelepo i svaka čast. Nema „povoda“ za žurku, povod je – život je lep“, „Pa jeste, dete je u pravu“, „Genijalan odgovor deteta“, bili su samo neki od komentara.

Podsetimo se, ovo nije Nataša je već postala poznata po dečjim zabavama, kao što je bila proslava Katjinog rođendana na kojoj je tema bila popularna serija „Wednesday“, ili proslava Nove godine kada su zabavi prisustvovali animatori obučeni kao Grinč, Deda Mraz i Patuljci.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz