Pretraži

„OVO JE BILA NAJBOLJA GODINA ZA NAS DVE“: Nataša Bekvalac u ponoć dobila emotivan poklon, starija ćerka imala da joj poruči samo jedno (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Pevačica Nataša Bekvalac podelila je na svom Instagramu emotivnu poruku koja ju je potpuno raznežila.

Nataša je, poput mnogih njenih kolega, Novu godinu provela radno. Ona je nastupala u jednom elitnom beogradskom hotelu, a za njen nastup se kao i uvek tražila karta više.

S obzirom na to da u najluđoj noći nije mogla da bude pored svoje mlađe mezimice, Katje, ona joj je samo nekoliko dana pred doček organizovala praznično iznenađenje kojim ju je posebno oduševila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Poznato je da je Natašina prva ćerka, koju je dobila u braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, Hana uveliko ušla u pubertet. Ona je ove godine sve češće počela da se pojavljuje sa mamom na javnim događajim, a i sama pevačica je nekoliko puta pričala o njihovom odnosu, kao i to kako se nose sa nezgodnim godinama u kojima je Hana.

U novogodišnjoj noći, Hana je bila uz mamu i uživala u njenom nastupu, ali ju je i iznenadila posebnim novogodišnjim poklon. Nataša je, naime, podelila fotografiju knjigu koju je dobila i uz to ćerkinu posvetu, koja je sumirala njihovu godinu, ali i otkrila koliko joj mama znači.

„Mojoj mami. Mamice moja jedina i najbolja… Ovo nam je bila možda i najbolja godina za nas dve. Toliko sam zahvalna i srećna što imam najbolju mamu na svetu. Volim te toliko da ti ne mogu rečima opisati. Ti si najbolja, najdivnija osoba i najbrižnija mama. Volim te najviše“, napisala je Hana mami uz buket ruža koji joj je poklonila, što je Bekvalčevu posebno emotivno dirnulo.

nataša bekvalac
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz