Pretraži

NATALIE OSVOJILA SRCA PUBLIKE NA BALKANU: Hrvatski portal piše o talentovanoj pevačici (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Ova neverovatna pevačica je svojim privatnim životom emotivno uzdrmala mnoge. Ona je otkrila da je samohrana majka i da joj to jako teško pada, ali je mnogo posvećena svom sinčiću Ivanu i daće sve od sebe da se pokaže u najboljem svetlu kao je majčinstvo u pitanju.



Hrvatski medij dnevnik.hr je pisao o našoj takmičarki i dotakli su se teme o njenoj karijeri i velikom uspehu u show-u.

 – Sve želje su mi ispunili, svatko je predložio svoje ideje i lijepo smo se sve dogovorili. Nisam morala misliti ni o najmanjoj sitnici uz njih! A Darko, za njega nema dovoljno dobre riječi… Za njega i njegov rad. Sva moja očekivanja su ispunjena, nisam očekivala da će produkcija dati toliki angažman oko nas i da će se toliko truditi. Mislim da se nijedno natjecanje na Balkanu ne može usporediti s IDJshow-om. Također, mislim da ljudi koji se bave nama i tamo provode čitave dane s nama zaslužuju jedno veliko poštovanje i zahvalnost – rekla je ona za hrvatski medij.

Građani Hrvatske su oduševljeni njenim nastupima do sada, a najviše im se dopao njen duet sa Stefanom Maljkovićem, odnosno izvedba pesme "Dva aviona". Takođe, ovim nastupom je mlada pevačica osvojila i simpatije IDJCouch-eva Teodore, Darka i Relje.

Ukoliko niste pogledajte fantastičan duet Natalie i Stefana, ali naravno i ostalih takmičara IDJShow-a.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz