Pretraži

Natalie Balmix konačno otkrila zašto nije nastupala na Music Week-u! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Učesnici IDJSHow-a su, po završetku takmičenja, imali letnju turneju, ali i nastup na jednom od najvećih muzičkih događaja u Beogradu – Music Week-u.



Međutim, učesnica Natalie Balmix se tada nije pojavila, a sada je otkrila koji je razlog zboig kojeg je odustala od tog nastupa.

Nisam bila jer se nisu neki moji zahtevi ispunili, a i okolnosti se nisu poklopile. Neki osećaj u meni mi je rekao da ne idem, jer to nije mala stvar, u pitanju je nastup pred 50.000 ljudi – počela je ona, pa dodala:

Nije bilo po mojim standardima kada su u pitanju kostimi, plesačice i osmišljen repertoar, da pevam više od jedne pesme. Želela sam da dam sebi priliku da sačekam, pa možda za nekoliko godina da se pojavim i uradim kako treba, a ne da samo odradim. Nadam se da ću dobiti priliku da ponovo nastupam, i da sa svojim pesmama napravim šou, to bih volela – objasnila je Natalie.

A, da li se pokajala što nije nastupala, šta su joj u tom trenutku poručile kolege, kao i šta misli o takmičarima i tome ko je najbolje iskoristio pojavljivanje u IDJShow-u saznajte u novom izdanju emisije "IDJHOT":

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz