Pretraži

„NASTUPALA SAM ZA 1.500 DINARA“: Milica Todorović se prisetila svojih prvih honorara, pa priznala šta bi promenila u svojoj karijeri

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Milica je danas uspešna pevačica, a poznato je da je ona u svet muzike ušla vrlo mlada, te je prve honorare zaradila već sa 13 i 14 godina.Ona je sada priznala koliko je u tom periodu zarađivala, a potom otkrila šta bi promenila da može:

 – Svoje prve honorare sam zaradila sa 13 i 14 godina. Imala sam svoj bend u Kruševcu. Pevala sam petkom i subotom. Sećam se da mi je dnevnica bila 1.500 dinara. Taj novac sam sakupljala za svoju muzičku školu i svoje obrazovanje. Čuvala sam tu zaradu za privatne časove klavira, teorije muzike i solfeđo, kako bih se upisala. To sam sve sama uspela da završim i zbog toga sam bila jako ponosna na sebe. A tako je i dan-danas – ispričala je pevačica i dodala:

– Sada kada bih mogla da biram, prvo bih završila školu, pa bih onda počela da radim. Jako mi je bilo teško da radim i da uporedo idem u školu. To je bio pakao. Ujutru bih rano dolazila sa svirki i tako umorna sam išla u školu. I sve to na relaciji Beograd-Kruševac. Jedino bih to promenila – istakla je Milica.

Ona je nedavno renovirala porodičnu kuću u Kruševcu, a ovom prilikom otkrila je da li se latila majstorskih radova na kući.

  • Radovi na obnovi moje porodične kuće nisu dugo trajali i nisam držala bušilicu i mešala malter. Ja sam radila svoj posao u kom sam najbolja. Sve su radili majstori. Meni je jako drago što sam bila u mogućnosti da pomognem svojima da obnovimo porodičnu kuću i da nam svima u njoj bude ugodno – zaključila je Todorovićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz