Pretraži

NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Kanje Vest snima album o razvodu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Architectural Digest

Iako oni još uvek zvanično nisu izašli pred javnost i izneli prave informacije o svom odnosu, društvene mreže i inostrani mediji ne prestaju da pišu kako je braku došao kraj, a prema najnovijim informacijama reper sada planira da napravi album koji će opevati njihov odnos i navodni razvod. 



Prema pisanju "Mirror-a" Kanje dovršava svoj dugo najavljivani deseti studijski album, koji obožavatelji željno iščekuju.

Prema navodima, on dorađuje tekstove kako bi se pozvao na razvod od supruge.

  • Kanjeov novi album biće o raspadu njegovog braka s Kim. Pisao je to mesecima – rekao je izvor blizak reperu za strane medije i dodao kako je Kardašijanova od njega tražila da u svojim pesmama poštuje njihovu porodicu.

  • Kim je Kanjea naterala da ide u Vajoming kako bi mogli da žive odvojeno i mirno, te da bi se naposletku razveli – rekao je izvor za strane medije u nekom trenutku. 

Iako je ova vest mnogima bila šok, izgleda da postoje i oni koji su znali da će ovaj dan kad-tad doći. Bivša dadilja porodice Kardašijan, Pam Behan, u samim začecima njihovog odnosa znala je da to neće potrajati.

  • Za razliku od Kim, Kanje nije znao da se nosi s planetarnim uspehom. Divim joj se što je šest godina pokušavala da održi taj brak. Znam da je to radila uglavnom zbog dece – rekla je ona za “The Sun”. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz