Pretraži

NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Kanje Vest dobio zabranu na Tviteru nakon što je objavio kako urinira po osvojenom Gremiju

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ViewsFromTheComputerVoice

Nakon niza šokantnih tvitova koje je reper objavio na ovoj društvenoj mreži, kap koja je prelila času i koja je dovela do toga da izvođač dobije zabranu na tviteru na dvanaest sati jeste snimak kako on urinira po osvojenom Gremiju. 

Izvođač je takođe pre toga objavio da neće odustati od nove muzike dok ne bude oslobođen trenutnih ugovora sa Sonijem i Universalom. Vest je tvitovao fotokopije svojih ugovornih zapisa nakon tvita koji je glasio:

  • Ovaj trenutak će dobro promeniti muzičku industriju. Osećam se tako blagoslovenošto me je Bog stavio u dovoljno jak položaj da to uradim. Svi nastavite da se molite, deluje. Ja sam na svojim kolenima ovog jutra.

Kritikujući rukovodioce izdavačkih kuća nazivajući ih "majstorima" u virusnim tvitovima, Vest je u drugom tvitu nastavio da raspravlja o svom mogućem odlasku iz Universala i Sonija. Tvit je prikazao snimak ekrana tekstualnih poruka između Vesta i neidentifikovane osobe koja je pružila savete o tome šta bi reper trebalo da uradi u vezi sa svojim ugovorima. Osoba je predložila da na sudu tvrdi da ga etikete nisu u potpunosti podržale.

  • Ako bismo išli tim putem, vodili bismo parnicu i tražili vaše gospodare kao deo naselja. To je strategija visokog rizika, ali velika nagrada – napisao je pojedinac, dodajući da bi Vest koji poseduje svoje gospodare mogao biti skup, podsećajući repera na situaciju sa kojom se susreo njegov neprijatelj Tejlor Svift.

  • Ali ako bi Tejlor koštao 300 miliona, vaši bi koštali mnogo više, pretpostavljam – nastavila je osoba.

Vest je odložio izdavanje svog poslednjeg albuma „Donda“, što se očekivalo ranije ovog leta. Prvobitno je započeo kontinuirano razglašavanje na Tviteru izjavivši u ponedeljak:

  • Neću više davati muziku dok ne završim sa ugovorom sa Sonijem i Universalom. Bože … u ime Isusa … dođi po mene.

Vestova diskografska kuća je Universal Media Group, a njegov izdavač Soni / ATV Music Publishing.

  • Moram da vidim sve ugovore u Universal-u i Soni-u … Neću gledati kako moji ljudi robuju- rekao je Vest u još jednom tvitu.

  • Stavljam svoj život na kocku za svoje ljude. Muzička industrija i NBA savremeni su ropski brodovi – nastavio je Vest.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz