Pretraži

NASTAVLJA DA PROZIVA ŽENU: Nakon što je pokušao da se opere, Sha se još više pokopao

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Sada je reper progovorio o tome i pokušao da se opravda, a dok je pokušavao sebe da opere, još više je ponizio svoju, još uvek zakonitu suprugu Ivanu

  • Počeću od kraja. Bilo bi sumanuto da je Ivana u stanu, ima svoju priču sa osobom X, stigli su mi papiri za razvod braka. Da sam ja na njenom mestu, odmah bih otišao. 100% sam siguran da Ivana nije tu. Što se tiče kartica, nisam govorio da ih neko uzme i koristi njima, ja imam priliv novca od muzike, što nema veze sa brakom, više sam mislio da moj brat i roditelji budu tu za Taru kada izađu. Jer sam ja za nju vezan, nju sam odabrao – započeo je Sha.


  • Naravno da ću uvek izaći u susret devojci koju volim. Ne teram ja nikoga nigde. Ivana je neko ko se razvodi od mene, sa razlogom. To je u procesu, ali bi bilo nenormalno da ona i dalje živi tu. ne znam šta je tu nejasno. Naravno da ću da brinem o osobi sa kojom sam sada. Imam pravo na svoj život, kao što ima i Ivana. Ja znam da ona ima gde da ode. Nisam ja smrad. Niko neće ostati na ulici, niko neće ostati nezbrinut – dodao je reper.

Nakon što je priznao da dosta toga izgovori u trenucima besa, te da se to ni njemu samom ne sviđa, otkrio je da li se plaši susreta sa Ivanom. 

– Sad se baš ne plašim. Ja nemam pravo da budem ljut na Ivanu, uradio sam to šta sam uradio. Nije Ivana kriva za to. Ona je u jednom trenutku pokazala da nije ništa bolja od mene. Ne plašim se susreta, a nemam gram emocija od kada je uradila to što je uradila. I dalje stojim da ne želim da se vidim sa njom, video bih se sa njom da nije uradila to što je uradila. Ivana je uradila nešto što se ne radi ni najgorem neprijatelju. Ovo što sam ja uradio nije lepo, ali nikad ne bih bio sa njenom drugaricom ili njenim neprijateljem. To mi je ono… – odgovorio je Nenad.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz