Pretraži

NASTAVAK DRAME: Džoni Dep ponovo tuži bivšu suprugu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/The Graham Norton Show

Poznati holivudski glumac bio je u žiži javnosti pre izvesnog vremena jer ga je bivša žena Amber tužila zbog maltretiranja. 

On je izgubio čitavih 650 miliona dolara zbog njenih tvrdnji da je bio nasilan u braku, a kako se čini, planira da joj se revanšira zbog ovoga i to je jedan od glavnih razloga zbog kojegglumac želi ponovo da pokrene multimilionsku tužbu protiv svoje bivše supruge. Izgleda da se popularni par duže sudi nego što je bio u braku.Strani mediji navode da će Džonijevi advokati  uskoro predati tužbu sudu protiv Amber, za koju je Dep naveo da mu je nanela mnogo zla u životu i da je zbog nje izgubio veliku sumu novca.

Amber Herd je nedavno na sudu u Londonu iznela tvrdnje da je tri godine trpela nasilje od strane svog supruga, dok je Džoni Dep kao odgovor uzvratio sudu dokaze da je situacija bila potpuno obrnuta. Glumac je naveo da ga je supruga napastvovala i maltretirala tokom braka.

Izvor blizak glumici naveo je da su njeni advokati prilično nervozni zbog situacije koja će tek uslediti, kao i da se glumac neće smiriti dok je ne „uništi“.

Bilo kako bilo, dok se Amber priprema za novi proces, strani mediji su počeli sa objavljivanjem informacija da je Dep na rubu bankrota.

  • Znam da zvuči ludo, ali za drugi i treći nastavak filma "Pirati s Kariba" zaradio sam 650 miliona dolara. Kada sam otpustio svoj bivši menadžment, ne samo da sam izgubio te novce, nego i puno više, jer sam otkrio da nisu plaćali moj porez čak 17 godina. Bio je to jako napet sastanak- izjavio je glumac tada.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz