Pretraži

,,NAŠLI SMO SE U LUDILU“: Reljin producent otkrio kakav je reper za saradnju

Showbiz
0
Screenshot: Youtube

Kako nam je Relja otkrio, sa svojim producentima ima dugogodišnju saradnju, još iz perioda kada su postojali Elitni Odredi, a bilo je samo pitanje vremena kada će snimiti nešto zajedno. 

Međutim, Đole, jedan od producenata sa kojim je snimio numeru ,,Oguccio sam je", nije toliko verovao da bi Popović želeo da izbaci ovakvu pesmu, te ne krije da je bio iznenađen kada je Relja predložio da je puste u etar. 

  • Oduševio sam se jer pored svih stvari koje smo uradili zajedno, a ima ih, ovo jos nismo, a i Ivke već neko vreme želi nešto da snimi i svi ga pumpamo tako da sam bio baš srećan što će to da se desi – započeo je Đole.

S obzirom na to da često peva, ali iza kamere, zanimalo nas je kakvi su komentari koje je dobio i da li mu imponuje sam trending, budući da je pesma visoko pozicionirana na istom. 

  • Imamo tu neku našu grupu ljudi na čija mišljenja i utiske obraćamo pažnju i što se ove trake tiče svi su bili ishajpovani baš jos kad su demo čuli. Meni je mozak navikao da prati komentare dok stvaram, a kad je nešto gotovo onda se isključim poprilicno. Što se tiče trendinga, sve je to hrana za ego, ali naravno da ništa ne znači. 


Kako je on bio taj koji je napisao prvi deo pesme, zanimalo nas je da li u nečemu posebno pronašao inspiraciju i odakle takav tekst, s obzirom na to da je veoma provokativan.

– Retko me nesto direktno inspirse, teme mi češće dolaze iz nekog razmišljanja dok pokušavam da nađem nešto čime mogu da animiram svoj mozak.

Relja nam je otkrio da je iznenađen što publika nije shvatila samu poentu pesme, a zanimalo nas je kako na to gleda Đole.

  • Sve je to diskutabilno, dosta toga što smo izbacili za sve ove godine nije bilo prihvaćeno u startu i meni je to interesantno. Izlaženje iz zone komfora uvek ima neko svoje refleksno nezadovoljstno, ali neću da filozofiram previše – rekao je on i istakao da ne isključuje mogućnost snimanja pesama u budućnosti. 

Kako Đole i Relja imaju saradnju već godinama unazad, njegov producent nam je otkrio i kakav je Popović za saradnju.

  • Nema šta se nije desilo, al Relja je bas specifičan za rad, ali i ja sam, a u tom nekom ludilu smo se našli. Imamo neki naš čudan mehanizam kako radimo i funkcioniše savršeno – rekao je on i osvrnuo se na sam rad oko zajedničke pesme.

–  Ono što je zanimljivo za ovu stvar jeste upravo manjak tog nekog naseg ludila dok stvaramo. Jer često mi to snimamo i dosnimavamo, pisemo i menjamo, ali ovu stvar smo odradili u danu i sve kako je u demo-u je i u finalnoj verziji.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz