Pretraži

NAŠLA NOVOG DEČKA: Kim Kardašijan već prebolela razvod od Kanjea?

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Nakon skandala koji su obišli čitavu planetu između, uskoro bivših, supružnika, Kim Kanje su rešili da stave tačku na njihov brak i nakon nekoliko pokušaja sa Kimine strane da se pomire, od toga nije bilo ništa.

Prema pisanju inostranih medija, Kim Kardašijan nije mnogo patila nakon raskida za reperom, jer je vrlo brzo pronašla utehu.KPrema pisanju magazina “Miror” rijaliti zvezda je postala bliska sa voditeljem “CNN”-a Vanom Džonsom.

Prijatelji bliski Kim tvrde da trenutno ona ne izlazi ni sa kim, ali to nije sprečilo brojne obožavatelje da nastave sa spekulacijama.

Navodno ih je spojio njen pripravnički staž, jer je Van diplomirani pravnik, a ona trenutno aktivno studira pravo.  

Hejteri na mrežama kažu da je namerno puštena “buva” kako bi joj povezivanje sa uglednim novinarom pomoglo da brže napreduje kao advokat.

  • Kanjea je koristila kako bi napredovala u modelingu, a Džons će joj pomoći u advokaturi – napisali su fanovi u komentarima. 

Dodatni “vetar u leđa” ovoj priči jeste činjenica da je novi dečko od skoro razveden. Da li je to samo slučajnost ili čuvena Kardašijanka ima svoju ulogu u tome, vreme će pokazati.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz