Pretraži

NAŠI PRECI SU U KRIZNIM SITUACIJAMA UZIMALI PUŠKE… Miloš Biković se obratio fanovima oštrim rečima i poslao važnu poruku (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bikovic

U borbu protiv ovakvih stvari, uključile su se mnoge poznate ličnosti širom sveta i kod nas, a među njima je i jedan od omiljenih domaćih glumaca Miloš Biković.

Miloš se obratio svojim pratiocima iz stana, putem video snimka na Instagramu i uputio im oštre reči, ali koje nose važnu poruku.Glumca su u komentarima podržale mnoge kolege i javne ličnosti, a mi vam njegovo obraćanje prenosimo u celosti:

  • Možda se osećate dobro sada, možda ćete se osećati dobro za tri dana, ili pet dana, možda za nedelju ili deset dana počnete da osećate neke simptome, pa vam se stanje pogorša, pa, ne daj bože, možda ćete morati da budete hospitalizovani. Možda u tom trenutku neće biti dovoljno kreveta, neće biti dovoljno respiratora, možda će biti previše zaraženih. Možda neće biti dovoljno zdravih lekara. Zato, budite odgovorni danas, budite sada savesni i pratite uputstva nadležnih organa. Ako svi učinimo po malo, to može biti dovoljno da se ova kriza prebrodi -započeo je glumac svoje obraćanje.

  • Kao što kažu, vaši preci su u kriznim situacijama bili pozivani da uzmu puške i idu u rovove, a od vas se traži da sedite na kauču. Hajde da uradimo to zajedno, ustvari hajde da svi to uradimo, NIKAKO ZAJEDNO i da budemo strpljivi i da pregrmimo ovu krizu kako bismo sačuvali što je više moguće života. Čitajte knjigu, gledajte serije i filmove. Pokušajte da osmislite svoj život trenutno u stanu ili u kući i da probamo da sačuvamo svoje zdravlje i živote i živote naših najbližih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Просьба быть ответственным в это сложно время…

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Mar 17, 2020 at 5:48pm PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz