Pretraži

NAŠAO 26 GODINA STARIJU DEVOJKU?! Šon Mendez uhvaćen u zagrljaju doktorke

Showbiz
0
Photo: Instagram/shawnmendes

Šon Mendez i Kamila su svoju dvogodišnju vezu završili krajem 2021. godine i od tada ova mlada zvezda vešto krije svoj ljubavni život od očiju javnosti.



U februaru ove godine pojavile su se spekulacije da je Šon u vezi sa pevačicom i glumicom Sabrinom Karpenter. Viđeni su par puta u javnosti, a dobro obavešteni izvor je tvrdio da se "viđaju, ali žele da to prođe neprimećeno". Ni Šon ni Sabrina nisu davali nikakve izjave povodom svog odnosa.

Međutim, društvenim mrežama su počeli da kruže snimci i slike ovog muzičara sa 26 godina starijom doktorkom Džoslin Mirandom. Ova 50-ogodišnja kiropraktičarka je radila sa mnogim sportistima i zvezdama između ostalog i sa Šonom. Njih dvoje su se na taj način spojili. Oni su, navodno, počeli da provode sve više i više vremena zajedno, a prisustvovali su i žurci nakon dodele Gremi nagrada. Od tada je ovaj par viđen više puta u javnosti, na ručkovima i šetnjama po Holivudu. Takođe, njih dvoje su više puta uslikani u prisnim zagrljajima koji odaju utisak da su malo više od prijatelja.

 

Šon nije potvrdio, ali ni demantovao ove glasine, te nam samo preostaje da sačekamo više dokaza ili njihovo oglašavanje.

@riristea Shawn Mendes Dating 50 Year Old Doctor Jocelyne Miranda?! #shawnmendes #jocelynemiranda #riristea #entertainmentnews #celebritynews #celebnews ♬ original sound – RiRi’s Tea ☕️

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz