Pretraži

NAPUŠTA MUZIKU: Pevač se okreće alternativnoj medicini

Showbiz
0
Photo: Instagram/dragankojickeba

Naime, Keba je spas za dodatnu zaradu našao u novom poslu. Međutim, dok su se drugi pevači bazirali uglavnom na zaradi putem društvenih mreža, pevač je odlučio da postane travar.

Kako se navodi, on je sklopio saradnju sa jednim proizvođačem ovakvog tipa suplemenata i pokrenuo svoju liniju namenjenu za ceo organizam – počev od zuba, nege lica, pa sve do potencije.Prvi u nizu proizvoda je krema na biljnoj bazi koja leči gljivične infekcije, ekceme, promene na koži, zatim preparat za izbeljivanje zuba, a postoji i preparat za ubrzavanje metabolizma i sagorevanje masnih naslaga, ali i proizvod za čišćenje organizma od parazita, bakterija i gljivica.

Kojić je, kako se navodi, u svoju ponudu uvrstio i kremu za lice za podmlađivanje, a poslednji, ali ne i najmanje važan proizvod tiče se potencije i libida kod muškaraca.

Keba je potvrdio da je ovim dugo želeo da se bavi.

– Odavno mi je bila želja da se bavim alternativnom medicinom, o čemu sam često pričao. Osim što mi je bog dao da pesmom lečim dušu, tako sam isto siguran da mnoge tajne koje postoje u prirodi i te kako znam prepoznati i ukombinovati kao alternativni i sto odsto prirodni lek za dušu i telo – rekao je Keba.

– Tako da pojavom viška vremena, zbog svima opšte poznate situacije, odlučio sam da otvorim svoju internet stranicu i na pravi i pošten način se bavim tim. Siguran sam da sam na pravom putu i da ću blagovremeno uspeti da zaslužim naklonost i, što je najvažnije, poverenje svih onih koji probaju proizvode – istakao je pevač za domaće medije.

– Moje ruke imaju bioenergiju, izlečim bol u glavi začas, popravljam raspoloženje stiskom samo na jednom jedinom mestu, gde procenim po osobi da bi trebalo. Izmerim puls i onda vidim… Dobar sam alternativni doktor, umem dodirom da promenim svest, odnosno raspoloženje, na bolje – kazao je Kojić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz