Pretraži

,,NAPOKON SU USLIŠANE MOLITVE DA BUDEMO ZAJEDNO“: Tanja Savić konačno dobila bitku za svoje sinove?

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Tanja je postavila fotografiju sa Maksimom i Đorđem koja je nastala tokom njihovog video razgovora i priznala kroz šta je sve prošla kada su oni bili daleko od nje, sa ocem Dušanom Jovančevićem u Australiji.

– Moje dve najveće ljubavi. Maksim i Đorđe. Svih ovih 335 dana bez vas bilo je uzalud. Iako sam bila jako usamljena, nekako, uz vaš smeh koji (uprkos fizičkoj razdvojenosti od vas) nikako nije jenjavao u mojim mislima i bio mi je ujedno i postrek za dan kad vas budem ponovo videla. Taj glas mi je davao nadu. Glas mojih anđela. Samo mi znamo kako je ta ljubav između nas čarobna. Nešto što se rečima ne može opisati. Ali pogledom i osmehom može – navela je ona i prisetila se njihovih zajedničkih trenutaka.



  • Ti momenti kad se razumemo i kada ne govorimo nemaju cenu. Dok se sve vreme od kuće do škole držimo za ruke… Dok noćima ležimo zajedno i smejemo se mojim smešnim izmišljenim bajkama. Sve je to bilo prekinuto na jedno vreme. Život nije bajka… – dodala je ona.

  • Biti majka je Božiji poziv da budeš borac i učitelj. Kada od učenika postaneš učitelj, e, to je onda pobeda. Pobeda nad samim sobom. Vi ste moji heroji. Dali ste mi snagu da izdržim. Čuvam svoju radost i treptaj u srcu za naše nemirne i razigrane buduće dane. Napokon su uslišene naše molitve da konačno budemo zajedno! Voli vas mama. Ps. Hvala vama sto ste bili tu uvek kada je trebalo. Ja sam najsrećnija mama! – završila je pevačica.

Podsetimo, pevačica je nedavno progovorila o suđenju i napisala kako će ona i njena sestra Biljana uskoro slaviti.

  • Skoro godinu dana nisam videla decu. Ja imam suđenje 12. i to će biti nadam se sve u moju korist. Jaka sam ja, nego trenutno je ovako. Mislim da su ovo hormoni ipak. Decu nosim u srcu i duši, oni su stalno sa mnom, bez obzira što su daleko –  rekla je ona ranije.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz