Pretraži

NALETELA SAM NA ARIJANU GRANDE… Kejti Peri podelila intimni događaj o susretu s mlađom koleginicom!

Showbiz
0
Photo: Instagram/katyperry

Jedna od najpopularnijih svetskih pevačica, Kejti Peri, gostovala je u jednoj emisiji prošle nedelje, kako bi ispromovisala svoj novi singl i tom prilikom ispričala zanimljivu anegdotu koja se desila pri slučajnom susretu sa Arijanom Grande.

——————– Sponsored ——————–

Naime, dve pevačice su se srele sasvim slučajno u suši restoranu, a Kejti je  ceo događaj zaista primila k srcu, jer ju je mlađa koleginica prijatno iznenadila lepim gestom.

  • Pre dve nedelje bila sam na sušiju i naletela sam na Arijanu Grande. Bila sam sa Orlandom (Orlando Blum) i njegovim sinom, i završavali smo obrok koji je trajao dugo, gotovo sat i po vremena. Kada tražila račun rekli su mi "već je plaćeno, Arijana Grande se pobrinula za to". Bila sam dirnuta njenom ljubaznošću – podelila je pevačica svoje emocije.

Kejti je oduševljeno podelila priču sa svojim verenikom, Orlandom i njegovim sinom koji ima osam godina i koga je taj gest posebno oduševio.

  • Baš me oduševljava kad neko tako malim stvarima ukaže tako veliku ljubaznost. Poštujem to – rekao je 42-godišnji glumac.


Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz