Pretraži

Nakon traumatičnog događaja, Lejdi Gaga konačno pokazala novog ljubimca: Godinama nije prikazivala svoje krznene prijatelje, a za to je imala ozbiljan razlog (VIDEO)

Showbiz
0
Credit: LUME IMAGES / Sipa Press / Profimedia

Lejdi Gaga predstavila je svog novog francuskog buldoga na TikToku 21. avgusta, nakon više od tri godine što je doživela traumatičan incident sa otmicom pasa. U tom događaju, njen čuvar pasa je ranjen, a psi su oteti.

U svom najnovijem video klipu, Gaga je pokazala preslatko štene francuskog buldoga, držeći ga u rukama dok je sinhronizovala usne uz novu pesmu „Die With a Smile,“ koju je snimila u saradnji sa Brunom Marsom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Pored novog ljubimca, Gaga je u klipu prikazala i svoj novi imidž sa crnom kosom i intenzivnom plavom senkom za oči i svetlocrvenim ružem, što je upotpunilo njen izgled nalik Harli Kvin.

U komentaru na video, Dilan Mulvanej je napisao, „Moram odmah da ih upoznam,“ na šta je Gaga odgovorila, „Naša nova Kraljica.“

Lejdi Gaga je poznata po svojoj ljubavi prema francuskim buldozima. Već je vlasnica crnog francuskog buldoga po imenu Miss Asia.

@ladygaga❄️♬ Die With A Smile – Lady Gaga & Bruno Mars

Pre nego što je predstavila novog psa, Gaga je redovno delila fotografije svojih ljubimaca na društvenim mrežama, ali je to prestala da radi nakon incidenta iz 2021. godine.

Tada su njena dva ljubimca, Koji i Gustav, oteti, a njen prijatelj i čuvar pasa, Rajan Fišer, ranjen je u napadu. Gaga je ponudila nagradu od 500.000 dolara za vraćanje pasa, a nakon dva dana psi su vraćeni, dok se Fišer oporavljao u bolnici mesecima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Pet osoba je kasnije uhapšeno zbog ovog incidenta, uključujući Džejmsa Hovarda Džeksona, koji je pucao na Fišera i bio je osuđen na 21 godinu zatvora u decembru 2022. godine.

Fišer je u izjavi tokom suđenja naveo da se borio svim snagama da zaštiti pse, ali da nije uspeo i da je pretrpeo teške povrede.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz