Pretraži

NAKON ŠTO SU JE HOSPITALIZOVALI: Slavica Ćukteraš se oglasila iz bolničke postelje, a Rada Manojlović joj je poslala poruku podrške (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/cukterasslavica

Ona se oglasila na Instagramu i otkrila da ponovo ima visoku temperaturu 39, kao i da se oseća loše. Kako je pevačica rekla, zbog toga su je primili u Urgentni centar, a onda je bila u kovid ambulanti. Nakon toga je dobila nalaz da ima gnojnu anginu, pa su je poslali na kućno lečenje antibioticima.



Međutim, na kraju je Slavica smeštena u bolnicu, odakle se oglasila iz bolničkog kreveta oko kog je bilo medicinsko osoblje.

  • Hvala puno divnom osoblju koje me je hospitalizovalo u bolnicu! Hvala i vama svima koji pitate za moje zdravlje – napisala je ona u opisu.

Ispod fotografije su se nizali komentari u kojima su joj fanovi poželeli brz oporavak, a među njima joj je ostavila poruku koleginica Rada Manojlović.

  • Draga Slavice, žao mi je što te i ovo snađe, taman si se malo oporavila, ali sve će biti u redu, budi jaka! Želim ti brz oporavak – poručila joj je Rada.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz