Pretraži

Nakon što je Sha priznao da voli Ivanu, Tara stavila tačku na njihovu ljubav!

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov Instagram/nenadaleksicsha

Nenad Aleksić Sha u rijalitiju je sinoć javno priznao da još uvek voli svoju bivšu suprugu Ivanu i šokirao publiku i ostale učesnike svojom izjavom.



– Pitao si me zbog koga plačem noću? Lomi se. Da je Tara po izlasku bila posvećena meni, da se oglašavala kao moja podrška, da mi je dala punu podršku, da je pokušala da dođe do mene, ja bih sa Tarom kad izađem nastavio. Ja sam svoju ljubav dokazao. Ja nisam dobio ništa za uzvrat. Dobio sam Tomovića, Mensura, likove koji su mi nebitni. AJde da sam bio smrad, ali sve najbolje sam uradio. Vagaš, prelomi se, šta si uradio. Us*ao si se u život ženi koja ti je dala ljubav. Ja sam Tari dao minimalno u odnosu na ono što je meni ljubav. Ivana i ja nismo imali dinara, ni ona ni ja, imali smo jedno drugo. Imali smo nas. Napravili smo imperiju. Napravili smo sve zbog ljubavi. Jedni baloni ne znače ljubav. Sa druge strane likovi iz rijalitija. Ja sam Nenad Aleksić Sha. Da, volim Ivanu– poentirao je Sha.

Međutim, Tara posle ovih reči nije ostala dužna te se oglasila na svom Instagram storiju a kako su fanovi protumačili izgleda da je ona svojom izjavom stavila tačku na njen i reperov odnos.

Hvala Bogu za životnu školu – napisala je ona.

A ubzo nakon toga obrisala je zajedničke fotografije i otpratila je repera sa Instagrama.
 

Screenshot: Instagram/tarasimov

Screenshot: Instagram/tarasimov

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz