Pretraži

Nakon što je priznala da ima novog dečka, Breskvica se našla na udaru svojih fanova!

Showbiz
0
Photo: Instagram/brrrreskvica

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, potvrdila je da ima novog dečka tako što je objavila njihovu zajedničku fotografiju na svom Instagram storiju. 

Oni su pozirali zagrljeni, međutim, njegovo lice se ne vidi od Anđeline kose, a ko je u pitanju možete čitati OVDEOna je javnost podelila ovim postupkom, te neki misle da je prebrzo našla novog dečka i da je zapravo ona bila ta koja je bila neverna dok je bila u vezi sa Voyage-om, iako je u pesmi otpevala drugačije, dok druga polovina misli da pevačica zaslužuje da ima dečka i da bude u ljubavi sa kim želi. 

Ono što je posebno zanimljivo je da su se njene i Mihajlove fan grupe okrenule protiv nje, pogođene činjenicom da je pevačica nastavila dalje. 

  • Pitanje. Breskvice da li je tebe sramota zbog ove slike. Mene bi bilo, nakon svega. Usuditi se i objaviti – napisala je jedna od fan stranica na svom profilu, a zatim i na storiju. 

 – Pitanje. Breskvice, da li te je prilikom objavljivanja grizla savest i da li si pustila koju suzu? Samo da znaš izgubila si sve što si imala. I da, sretno ti svakako. Ali fuj. Kada skontas jednom reci Breskvice – Bon Voyage. Nema nam više male curice, slatke smeđe, nasmejane. Nema je – stoji na jednoj od fan stranica. 

Screenshot: Instagram/ brrrreskvica

Screenshot: Instagram/ brrrreskvica

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @voyage_breskvica_fppp

 

 

Screenshot: Instagram/ voyage_breskvica_fppp

Screenshot: Instagram/ voyage_breskvica_fppp

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz