Pretraži

NAKON ŠTO JE ANA SEVIĆ DOKAZALA DA LAŽE: Darko Lazić podelio posebne trenutke sa ćerkom Lorenom i sinom Aleksejom (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Lazić je ćerkicu Lorenu odveo u igraonicu, gde su se zabavljali spuštajući se niz tobogan, a društvo su im pravili Darkova verenica Marina Gagić i njihov sin Aleksej. Darko je na toboganu držao u krilu Lorenu, koja je uživala u svakom trenutku i bila presrećna, dok je Marina bila uz sina.

Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Nakon toga su otišli na hipodrom, gde su zajedno gledali konje i pričali koji će da pobedi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤❤❤❤

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Nov 8, 2020 at 7:48am PST

Darko je otkrio još jedan deo porodične atmosfere i objavio fotografiju kako uživa u zagrljaju svoje dece, Lorene i Alekseja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤❤❤❤🤍❤❤❤❤❤

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Nov 8, 2020 at 8:41am PST

Sudeći po njegovim postovima, on je veoma srećan što je porodica na okupu, a očigledno je i da je rešio nesuglasice sa bivšom suprugom Anom Sević, koja je trenutno u drugom stanju i čeka bebu sa svojim partnerom Danijelom Nedeljkovićem.

Podsetimo, nedavno se digla velika prašina u medijima kada je Darko Lazić u jednoj emisiji izjavio kako ćerku nije video godinu dana, a nakon toga je Ana demantovala njegove reči i objavila pevačeve i Lorenine zajedničke fotografije. Osim toga, Ana je odlučila da tuži Darka za neisplaćene alimentacije u iznosu od 10.000 evra i rekla da će otići na sud sa bivšim mužem čim se porodi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz