Pretraži

Nakon što ih je tužila, institiucije žele da Vanesu Brajant pošalju na psihijatriju

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/ TSN

Nakon što su javnosti prikazane fotografije tragično nastradalih Kobija Brajanta i njegove trinaestogodišnje ćerke Điđi, udovica Vanesa Brajant pretrpela je emotivnu i psihičku bol. Upravo zbog toga, okrug Los Anđelesa želi da Vanesu pošalje na psihijatrijske preglede pre nego što se slučaj "otvori" na suđenju.Prema sudskim zapisima, u tužbi podnetoj u petak, okrug Los Anđelesa želi da utvrdi da li je stres supruge Kobija Brajanta uzrokovan fotografijama nesreće.

Građanska tužba Vanese Brajant protiv okruga Los Anđeles tvrdi da su fotografije nesreće u januaru 2020. podelile okružna vatrogasna služba i zaposleni šerifovog odeljenja u okruženjima nebitnim za istragu. Ipak, odbrana okruga glasi:

"Teške emocionalne i psihičke povrede nisu uzrokovane nikakvim ponašanjem optuženih, već tragičnom nesrećom helikoptera i smrću najmilijih", kaže se u sudskom saopštenju.

Advokati Vanese Brajant i drugih tužilaca osporavali su ispitivanje, ističući da "naknada štete zbog emocionalnog stresa ne dovodi u pitanje mentalno stanje stranke". Osim toga, advokatski tim je dodao:

  • Za porotu nije potreban stručnjak i svakako nije potrebno prisilno psihijatrijsko ispitivanje kako bi se procenila priroda i stepen emocionalnog stresa uzrokovanog nedoličnim ponašanjem optuženih.

Prema sudskoj tužbi podnetoj u petak, ročište po tom pitanju zakazano je za 5. novembar, a početak suđenja zakazan je za februar 2022. godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz