Pretraži

NAKON REPLIKA IZ FILMOVA: Amber se na suđenju služi i Rijaninim izjavama protiv Krisa Brauna?

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/badgirlriri; Screenshot: Youtube/Law

Suđenje Amber Herd i Džonija Depa i dalje je u toku, a njihove ispovesti postale su viralne na gotovo svim društvenim mrežama.



U međuvremenu je postalo i više nego očigledno da su fanovi na strani glumca, a tome su najviše doprinele izjave Amber za koje mnogi smatraju da su neistinite, posebno nakon što je primećeno da se služila pojedinim replikama iz nekoliko filmskih ostvarenja.

Takođe, i nekoliko psihologa analiziralo je njene reči i gestikulaciju i jednoglasno došli do zaključka da izlaganja deluju pomalo lažno, a da je glumica zvučala uvežbano.

Screenshot: Youtube/ScreenSlam

Screenshot: Youtube/ScreenSlam

Tome u prilog ide i činjenica da se na mrežama pojavio snimak koji upoređuje izjave Amber i pevačice Rijane, koja je imala veoma težak životni put – od zlostavljanja u školskim danima od strane vršnjaka pa do toga da ju je dečko pretukao.

  • Nije imao… nije imao duše u očima. Samo prazno. …Očigledno je bio pomračen. Nije bilo osobe kada sam ga pogledala – glasila je izjava Rijane koja je 2009. godine odlučila da progovori o noći kada ju je tadašnji dečko Kris Braun pretukao.
@thestoryofcreation7

Amber Heard trial day 16 was copying Rihanna #trial day 16
♬ original sound – user4658862850754

Sa druge strane, Amber je dala izjavu koja, prema tvrdnjama fanovam, neodoljivo podseća na pevačicinu.

  • Gledam ga u oči i ne vidim ga više. Nije bio on, samo pomračenje. Sve je bilo crno, nisam mogla da ga vidim – rekla je Amber u svedočenju.

Podsećamo, kako smo već pisali, brojni fanovi glumačkog para koji prate dramatična suđenja i svedoočenja su zapazili da izjave koje je Herdova davala su zapravo, prema njihovim tvrdnjama, replike iz filmova i serija.

Na primer, izjava da ju je Dep ošamario, a zatim rekao da bi radije odsekao sebi ruku nego ponovio isto, zapravo je citat iz filma "Mildred Pierce".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz