Pretraži

Nakon prozivki na račun naše zemlje pevačica ponovo vraćena sa srpske granice?!

Showbiz
0
Photo: Instagram/jadranka_barjaktarovic_fan

Prema pisanju domaćih medija, pevačici je zabranjen boravak u Srbiji zbog širenja govora mržnje, kada je prošle godine na jednom nastupu u Podgorici pevala – "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

  • Jadranka je živela na relaciji Podgorica – Beograd posle učešća u ‘Zvezdama Granda’. Sa svojim verenikom Mikijem, koji joj je inače i menadžer, više vremena je provodila u Srbiji nego u rodnoj Crnoj Gori. Međutim, kada je Jadranka prošle godine na skupu DPS otpevala pesmu Mitra Mirića ‘Ne može nam niko ništa’ i izmenila deo u refrenu, osuđivana je od strane mnogih, jer je upravo u Srbiji zahvaljujući takmičenju izašla iz anonimnosti i postala prepoznatljiva na estradi – rekao je izvor za Nova.rs.


Barjaktarović je inače zabranjena i na festivalima, ali i na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. 

Međutim, menadžer Jadranke Barjaktarović, a ujedno i njen verenik, oglasio se nakon priče da je pevačica pre nekoliko dana vraćena sa srpske granice, nakon što je pokušala da iz Crne Gore uđe u Srbiju i istakao da se to nije desilo pre neki dan, već u oktobru prošle godine. 

  • To nije istina. Ona je u oktobru probala da uđe u Srbiju, tada je vraćena i više nije pokušavala. Posle toga više nije htela da rizikuje – rekao je on.

Jadranka se samo jednom oglasila nakon što je izazvala skandal velikih razmera.

  • Znate onu narodnu – ko peva zlo ne misli. To je moj odgovor na celu hajku. U mom nastupu nije bilo nikakve namere da ikoga uvredim. Ta emocija moja te večeri je bila isključivo pozitivna. Imala sam zakazan nastup, radila sam svoj posao. Nije prvi put da zabavljač izmeni tekst za zabavi publiku. Ja sam poznata kao dobar zabavljač. To je sve. Jedan umetnik ne može da pokvari odnose dve zemlje. Sve je ovo zlonamerno ispolitizovano, ja plaćam nečiju ostrašćenost. Kao što glumac ima tekst, tako i zabavljač odgovara željama publike – rekla je Jadranka ranije. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz