Pretraži

NAKON PRIČA O SVAĐI I RASKIDU: Darko Lazić i Marina odlučili da se venčaju?

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/gagicmarina

Nakon natpisa o njihovoj svađi i Marininom odlasku iz njihove porodične kuće, Darko je u jednoj emisiji otkrio da sprema lepo iznenađenje i na taj način demantovao priče o njihovom raskidu.– Moram da kažem da je sa mnom i Marinom sve u najboljem redu. Čeka vas nešto mnogo lepo, da zapušimo ljudima uši. Mnogo smo lepi zajedno, zato nas ljudi ogovaraju i prave spletke. Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe, nema ni ljubavi – rekao je Darko.

Kako navode mediji, Darko i Marina su lepu vest podelili samo sa najbližima, a kasnije će o tome obavestiti prijatelje i javnost. Oni će se venčati u opštini u crkvi u Brestaču, a svadbeni ručak i ceremonija održaće se u hotelu pevačevog prijatelja u kom je prošle godine priredio slavlje za krštenje svog sina Alekseja.

Slavlje će napraviti samo za najbliže ljude, koji su bili uz njega kako u lepim, tako i u teškim trenucima budući da je ranije priznao da se razočarao u pojedine kolege.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz