Pretraži

NAKON NASILJA NAD DEVOJKOM: Priveden vaterpolista Nikola Rađen?

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/nikola_radjen

Kako smo ranije pisali, radnica jedne pumpe pozvala je policiju  i lekare Hitne pomoći jer je kod njih na pumpu došla uplakana Milica R. i požalila se da ju je vaterpolista pretukao.



Nakon toga ona je dala iskaz iispričala da ju je Nikola fizički zlostavljao, i to na način što joj je zadao više udaraca u predelu glave i po telu, zbog čega je imala povrede ispod levog oka i rasekotinu na usni.

Pripadnici sedme sile sada su uhvatili su Rađena kako napušta svoj stan u srpskoj prestonici u pratnji policajaca, te ulazi u njihovo vozilo i odlazi u stanicu u centru grada.

Inače, neposredno nakon navodnog nasilja, policija je u više navrata pokušavala da nađe vaterpolistu, međutim, kako se ispostavilo, on nije bio na adresi na kojoj je prijavljen.

Ipak, u međuvremenu, on i Milica uputili su i zvanično saopštenje za javnost povodom ovog slučaja, kada je Nikola demantovao te tvrde o nasilju, navodeći da do njega nikada nije ni došlo.

Screenshot: Youtube/ blic

Screenshot: Youtube/ blic

 

 Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem, da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati, i samo molim predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu i privatnost naših porodica. Milica Ristić i Nikola Rađen – napisao je on tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz