Pretraži

NAKON GLASINA O RASKIDU: Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez uhvaćeni kako se ljube u Dominikanskoj Republici

Showbiz
0
Photo: Instagram/arod

Bivši bejzbol igrač otputovao je u Dominikansku Republiku kako bi bio sa Dženifer Lopez, pišu strani mediji. Lopezova, koja trenutno snima film "Shotgun Wedding" i Rodrigez fotografisani su kako se ljube i razmenjuju nežnosti.

Na snimcima, koje je objavio Daily Mail, pevačica i glumica se odmara ispred svoje sobe u belom ogrtaču, a u tom trenutku joj prilazi verenik i pozdravlja je. Zatim on skida masku sa licu i obasipa je poljupcima. Takođe, vidi se kako zajedno sede za stolom na terasi i gledaju u laptop.

Fotografije su osvanule nakon što je izvor za "ET" rekao da je "par još uvek veren" i dodao da "kao i svi parovi, imaju nekih poteškoća". Izvor je naglasio da se njihova deca nadaju da rešiti stvari.



– I deca Džej Lo i Aleksa Rodrigeza definitivno žele da oni to reše i da njihovi roditelji budu srećni, šta god to podrazumevalo. Njihova deca su postala toliko bliska i svi se nadaju najboljem. Još uvek se vole i ostaju zajedno – rekao je izvor.

Aleks Rodrigez je u subotu rekao za "TMZ" da nije sam, a sledećeg dana je u svojoj objavi na Instagramu označio Dženifer i napisao:

  • Nova nedelja. Novi dan. Pa nadalje i naviše.

Kada je reč o Džej Lo, ona je na TikToku podelila niz snimaka ekrana nedavnih naslova, uključujući i jedan u kom je pisalo da su ona i Aleks Rodrigez raskinuli veridbu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz