Pretraži

NAKON DVE GODINE KONAČNO PRONAŠLI SAVRŠENI DOM: Džej Lo i Ben Aflek se skućili u luks vili vrednoj 35 MILIONA, evo kako izgleda! (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Printscreen Youtube/Entertainment Tonight

Par je navodno sklopio ugovor za vilu od 34,5 miliona dolara sa sedam spavaćih soba i 13 kupatila u Pacific Palisades-u, navodi TMZ.



Njihov potencijalni novi dom, koji se nalazi u prestižnom Rustik kanjonu, ima garažu za šest automobila, zasebnu kuću za goste, bazen i suncem ispunjenu trpezariju sa kaminom, kao i bar, đakuzi i kuhinju na otvorenom.

Pored vinskog podruma, tu je i kućna teretana, spa centar, apartman sa sopstvenim balkonom, dva kupatila i garderober.

 

Par je viđen kako obilazi vilu sa Benovom 14-godišnjom ćerkom Serafinom, majkom Kris i Dženiferinim blizancima Emom i Maksimilijanom, koji takođe imaju 14 godina.


Slavni supružnici izgledali su kao jedna velika srećna porodica sa decom, uprkos incidentu koji se dogodio između njih na dodeli Gremi nagrada i na premijeri novog filma latino dive.

Vest o pronalaženju kuće iz snova dolazi nakon opsežne pretrage, koja je uključivala posete desetinama kuća u otmenim četvrtima Los Anđelesa, od Beverli Hilsa pa sve do Hiden Hilsa.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz