Pretraži

NAKON 18 GODINA STRAHA PRIZNAO DA JE GEJ: Glumac iz serije „Stranger things“ progovorio o svom opredeljenju

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Noah Schnapp

Kako je otkrio, 18 godina je živeo u strahu od reakcije okoline. Međutim, bio je iznenađen njihovim odgovorom.   • Kada sam konačno rekao svojim prijateljima i porodici da sam gej, nakon 18 godina straha, rekli su mi 'znali smo' – priznao je glumac Noa Šnap (18), mnogima poznat po ulozi Vila Bajersa u seriji "Stranger Things".

 

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought
♬ original sound – princessazula0

Mladi glumac je ovo priznanje objavio na društvenoj mreži TikTok, a u opisu snimka je napisao da je pretpostavio da je više sličan Vilu nego što je mislio.

Inače, kreatori serije "Stranger Things", braća Dafer, najavili su da će peta sezona verovatno biti poslednja, i to malo drugačija.

– Moguće je da će se promeniti, ali mislim da je malo verovatno, jer je to jedan od onih slučajeva kada jednostavno osetite da je kraj i uvek se ispostavi da je u pravu. I takođe izgleda nekako neizbežno. Kada smislite kraj, pomislite: 'o, da, to je apsolutno onako kako bi trebalo da bude – rekli su. Čak i pre izlaska četvrte sezone, napisali su:

Pre sedam godina smo isplanirali kompletnu priču za "Stranger Things". Tada smo predviđali da će priča trajati četiri do pet sezona. Ispostavilo se da je to preveliko da bi se moglo reći za četiri, ali – kao što ćete uskoro i sami videti, sada jurimo ka našem finalu. Sezona 5 će biti poslednja.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz