Pretraži

NAKON 12 GODINA: Otkriveni rezultati obdukcije Ksenije Pajčin!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Glossy.rs

Vest o ubistvu pevačice potresla je javnost, a i dan danas se pojavljuju fotografije i snimci tragično nastradale pevačice, kao i teorije šta se zapravo dogodilo.

Odgovore na mnoga pitanja daje obdukcioni zapisnik, ali i svi dokazi prikupljeni posle tragedije, u koje je Kurir ekskluzivno imao uvid.



Tako, u zapisniku se navodi da je Ksenijina smrt nastupila između 14 i 16 sati 16. marta 2010. godine, i to od jedne povrede nanete pištoljem u predelu čela, iz neposredne blizine. Međutim, tokom obdukcije tela poznate pevačice na njoj su otkriveni i drugi podlivi, na podlakticama, nadlaktici i ramenu, koji su nastali u različitim periodima, ali nisu uticali na njenu smrt i njihov uzrok nastanka nije utvrđen.

Takođe, otkriveno je i da su i pevačica i njen dečko, maneken Filip Kapisoda, imali u organizmu prisustvo kokaina.

– Toksikološko-hemijskom analizom utvrđeno je da je Ksenija Pajčin u krvi imala prisustvo 1,01 promila alkohola, dok su u urinu, želudačnom sadržaju i ostalim organima analizom utvrdili prisustvo metabolita kokaina. Takođe, obdukcija Filipa Kapisode, koji je ubio Kseniju a zatim pucao sebi u glavu i izvršio samoubistvo, pokazala je da je u njegovoj krvi i urinu otkriveno prisustvo kokaina – otkriva sagovornik i dodaje:

– Kako je nedozvoljena supstanca pronađena u mozgu, jetri i ostalim organima, to znači da nastradala pevačica nije uzela kokain neposredno pred smrt, ali da ga jeste konzumirala – objašnjava sagovornik za Kurir.

Screenshot: Instagram/ grupaduckofficial

Screenshot: Instagram/ grupaduckofficial

 

Takođe, tokom istrage zločina otkriveno je da je Ksenija poslednji put u kontaktu s majkom Ljubicom bila pred smrt, oko 14 sati i da su tada razmenile nekoliko poruka, ali da joj na poslenju, koja je poslata oko 16 sati, pevačica nija odgovorila.

Iako je odmah bilo jasno da je u pitanju ubistvo i samoubistvo, istraga je zahtevala i da se uzme parafinska rukavica i od Ksenije, kao i od Kapisode, a tom prilikom otkriveno je da su "na dlanu njene leve ruke pronađeni tragovi baruta posle ispaljenja":

  • Kao i na njegovoj desnoj ruci i podlaktici. To bi značilo su oni najverovatnije stajali licem u lice i da je ona najverovatnije podigla levu ruku u odbrambenom stavu ili krenula na pištolj kad je Kapisoda uperio pištolj u nju – zaključio je on.

Podsećamo, pevačica je sa poznatim manekenom Filipom imala burnu vezu, punu skandala, voleli su se i mrzeli. Onis u se upoznali u julu 2008. godine u Crnoj Gori, a ljubav je planula na prvi pogled. Nažalost, ljubav je bila fatalna i okončala se velikom tragedijom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz