Pretraži

NAJVIŠE MI NEDOSTAJE OTAC: Nikola Rokvić sumirao prethodnu godinu, pa priznao šta mu je ostalo u najlepšem sećanju

Showbiz
0
Photo: Instagram/nikolarokvic

Naime, pevač je otkrio da je godina iza njega bila i više nego lepa.– Bila je radosna, saznali smo za Bojaninu trudnoću, bilo je lepih stvari, naravno bilo je i onih manje lepih, ali sve je to život. U svim lepim trenucima, naravno, najviše mi nedostaje moj otac… Ja sam zaista zahvalan na svemu što dobijam i imam… – rekao je Nikola.

Poznato je da Nikola pored svojih pesama peva i pesme svog oca Marinka Rokvića.

Uvek volim da pevam njegove pesme, ali uvek odvojim blok kada to posvetim samo njemu. Toliko hitova ima, da bih mogao ceo nastup tako da pevam samo njegove pesme, ali otom potom – dodao je pevač u emisiji "Premijera – Vikend specijal".

Podsetimo, Nikola je svojevremeno i otkrio koliko mu je teško da ovaj put izabere ime za svoju naslednicu, ali da je prva dva puta to sve išlo mnogo lakše.

– Za Leonu i Simeona smo brzo došli do imena. Bojana i ja se uvek dogovaramo tako da se u datom trenutku oboje složimo. Videćemo, o svemu tome pričamo i sa decom. Oni imaju neke svoje ideje. Nazivi su takvi da ne možemo to da prihvatimo, jer često nađu inspiraciju u crtanim likovima. Možda ćerkica i sama sebi da ime, ako se rodi na neki praznik, kao što je Simeon – kazao je Nikola.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz