Pretraži

„NAJVAŽNIJE JE DA TI I BEBA BUDETE KAKO TREBA“: Trudna takmičarka zaplakala zbog Reljinih reči 

News
0
Foto: IDJTV


Milica se na audiciji pojavila sa trudničkim stomakom, što je iznenadilo, ali i oduševilo žiri, a sada je u razgovoru sa Reljom otvorila dušu i otkrila kako se oseća tokom trudničkih dana. 



Čestitam, imaš mnogo razloga da budeš srećna – rekao joj je Relja.

– Kad sam se prijavila nisam bila trudna, a sada sam već blizu porođaja. Fizički se osećam dobro, baš mi je mentalno lakše, sve duplo jače radim. U nekim sam godinama da nisam baš klinka, imam iskustva, ali bih volela da me neko konačno usmeri i kaže mi u čemu sam najbolja. Fazon u kom bih išla je r'n'b – rekla je Milica i dodala:

– Najvažnija stvar u muzici je emocija i to niko ne može da vam uzme. 

Relja joj je potom uputio reči zbog kojih Milica nije mogla da ostane ravnodušna.

– Ti imaš jednu pozitivnu prepreku koju ne možemo da ne primetimo, lepo je što je tako. Videćemo koliko je to zaista prepreka u ovom trenutku, moramo to objektivno da sagledamo. Ono što je nama najbitnije je da ti budeš kako treba i da beba bude kako treba, nikako da te šou, koji veoma zahtevan, ugrozi na bilo koji način – rekao je Relja, a Milica je potom priznala da u tom trenutku nije mogla da zadrži suze.

– Gledam ga i u očima mu vidim nešto. Tu su mi naišle suze. Ne smatram da su suze slabost, naprotiv, smatram da je hrabro kad neko pokaže emocije. I da nisam trudna ja bih ih pokazala, ja sam dupli rak u horoskopu, plačem na sve – priznala je Milica. 

https://youtube.com/watch?v=OzUhGTTyPSY%3Fsi%3DKVGIFdV41aJqAIng

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News