Pretraži

NAJTEŽI PERIOD: Natalija i Sani Trik Fx progovorili o razvodu

Showbiz
0
Photo: Instagram/natalijatrikfxofficial

Naime, Natalija i Sani su preko 20. godina u braku a sada su se prisetili njihove veze, pa su otkrili da su bili na ivici da se razvedu.

–  Naravno da jesmo, kako da nisam. Posle 27. godina poznanstva, dođete u situaciju naravno, bilo je u početku našeg braka pakla, ali ja sam bik, ono što naumim to i ostvarim – prokomentarisala je Natalija u jednoj emisiji.



Sani je takođe otkrio da je to bio težak period, s obzirom na to da su tada bili na početku svoje karijere i  da je bilo pitanje da li će njihova grupa opstati na muzičkoj sceni.

–  Bilo je svašta, na samom početka stvaranja naših karijera, naravno da je bilo teško, bila je borba za opstanak što se tiče grupe, dobili smo Dejana, mi smo se uzeli mladi. Novac, karijera… Normalno je tada da smo sve svoje ciljeve morali da prilagodimo situaciji, ja sam bio nespreman za to. Naravno da je bilo nesuglasica – dodao je on.

Međutim, Natalija je istakla da se sada nekako stvari nisu puno promenile i da je Sani vrlo poželjan muškarac.

– Bilo je devojaka, pola sata pričaš, što jeste jeste, sada si poželjan, ali sam ja sada još veća veštica – našalila se Natalija.
 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz