Pretraži

NAJNOVIJI DETALJI SUĐENJA: Milena Radulović i njena koleginica dale izjave

Showbiz
0
Photo: Instagram/mileena_radulovic

Kako prenose domaći mediji, juču su saslušani poslednji Aleksićevi svedoci, među kojima su bile četiri njegove nekadašnje učenice, dve majke nekadašnjih polaznica i jedan svedok sa Fakulteta dramskih umetnosti.



Da je istraga protiv rediitelja pri kraju, potvrdio je advokat Jugoslav Tintor, zastupnik mladih glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić, koje su među prvima prijavile Aleksića za zlostavljanje.

  • Saslušani su svi svedoci, uključujući i sedam koje je odbrana predložila, čime su iscrpljeni svi dokazi koji su bili predloženi. U daljem toku postupka biće završeno veštačenje svih žrtava, koje se očekuje da stigne u narednih desetak dana. Dalje korake tužilaštva ćemo videti – potvrdio je Tintor za medije.

    Aleksić je, podsetimo u pritvoru i do sada je tri puta u tužilaštvu negirao optužbe devet devojaka koje ga terete za sekusalno zlostavjanje u periodu dok su bile učenice u njegovoj školi glume. Prema nezvaničnim informacijama, on je tokom saslušanja kratko negirao, ali nije detaljno govorio o optužbama na njegov račun.

  • Pošto u tužilaštvo stignu svi dokazi, ono ima mogućnost da podigne optužnicu ili odustane od gonjenja – zaključuje izvor. 

    Podsećamo, nova muzička nada, M.ira, gostovala je IDJTV-u i tom prilikom progovorila o temi koja je uzburkala kako Srbiju, tako i ceo region, a u pitanju je slučaj Milene Radulović, a o tome smo detaljnije pisali OVDE.

     

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz