Pretraži

Najlepše vesti u domu Ramovića! Džejla ne krije sreću zbog prinove u porodici, oglasila se emotivnim rečima (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sestra popularne pevačice Džejle Ramović. Šejla Ramović, podelila je najlepše vesti sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Šejla važi za jednu od popularnijih influenserki u Bosni i Hercegovini, a i šire, te je na Instagramu prati više od 180 hiljada ljudi. Poznato je da starija sestra pevačice već godinama uživa u ljubavi sa izvesnim Edinom Šekom, kao i da je par 2022. godine svoju vezu krunisao brakom.

Influenserka se trenutno sa suprugom nalazi u Beču, odakle je odlučila da podeli lepe vesti. Šejla je emotivnim klipom na svom profilu objavila da očekuje bebu, što su njeni oduševljeni fanovi ispratili brojnim lajkovima i komentarima.

„Sve je tako lako kada te sreća zagrli“, napisala je ona.

S obzirom na to da se njena sestra Džejla proslavila širom Balkana neverovatnim vokalom i pobedom u „Zvezdama Granda“, mnogi su iščekivali njenu reakciju. Mlada pevačica je u medijima često komentarisala odnos sa starijim sestrama Šejlom i Lejlom, te isticala njihovu povezanost, pa je i ove vesti primila sa oduševljenjem.

„Volim vas“, bio je njen emotivni komentar ispod sestrinog klipa, a potom se oglasila i majka devojaka Edita. „Dolazi nam beba“, napisala je ona, dok je treća sestra Lejla ostavila emotikone srca i smajli na rubu suza.

Foto: Instagram printscreen/ramoviceva

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz