Pretraži

NAJLAGANIJA POBEDNICA PRVE SEZONE IDJSHOW-A: Amni IDJCoin u iznosu od 100 hiljada evra i duet sa velikom balkanskom zvezdom

News
0
Photo: IDJ

Visoko drugo mesto, sa neverovatno malom razlikom u glasovima zauzela je Mahrina, čija pesma sada već broji više od dva miliona pregleda na platformi YouTube, dok se na trećem mestu našao momak koji je sinonim za emociju – Stefan Shy. Amna je muzička zvezda u usponu koja je stekla veliku popularnost još pre nekoliko godina zahvaljujući učešću u nekim muzičim takmičenjima, ali i nakon objavljivanja prve autorske pesme “Sanjala sam”. Ona je u okviru novog velikog projekta na ovom prostorima IDJShow-a predstavila svoj talenat i svojim vokalnim sposobnostima i emocijom osvojila publiku koja pomno prati svaki njen korak.

Njeni nastupi od prvog momenta okarakterisani su kao jedni od boljih, pokazala se u različitim žanrovima, zahtevnim koreografijama, a gotovo svako njeno pojavljivanje dostizalo je stotine hiljada pregleda nakon epizode i osvajalo trending, dok se posebno izdvojio njeno izvođenje pesme “Oguccio sam je” koje ima više od milion.

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

U finalnoj emisiji, takmičari su se predstavili uživo izvođenjem svojih pesama, za koje su nedavno objavili i spotove. Podsećamo, IDJShow je do sada jedino muzičko takmičenje u kom su najboljih 12 kandidata, odnosno svi finalisti dobili svoju pesmu i spot za vreme trajanja takmičenja.

Ono na šta je produkcija posebno ponosna, kao i mentori, jeste činjenica da su skoro sve njihove pesme odmah po izlasku završile u trendingu, a neke se još uvek tu nalaze, na izuzetno visokim pozicijama. U trendingu su bile i cele epizode IDJShow-a koje traju i po nekoliko sati, ali i pojedinačni nastupi kandidata. Hešteg IDJShow na Tik Toku broji više od 105 miliona pregleda, dok više od milion imaju i kratki video isečci iz epizoda. 

Amna, pobednica IDJShow-a osvojila je IDJCoin odnosno virtuelnu valutu čija je vrednost 100 hiljada dinara, a koje će moći da iskoristi u muzičkoj industriji: za promociju, nove pesme, spotove, a čeka je i snimanje dueta sa velikom balkanskom zvezdom!

Ni preostalih 11 takmičara nisu zaboravljeni, budući da im je produkcija već za ovo leto bukirala nastupe. Tako će publika imati prilike da ih sve zajedno sluša uživo, na festivalima Music Week u Beogradu, te 100 posto gang na Zrću, ali i na brojnim nastupima širom regiona.

IDJ produkcija povodom poslednje emisije ove sezone, organizovala je privatnu proslavu u Victory Bet & Baru gde su sa svojim saradnicima, prijateljima, žirijem i takmičarima zajedno gledali finale.

U narednom periodu biće objavljene informacije za narednu sezonu IDJShow-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News