Pretraži

NAJBOGATIJE ŽENE U ŠOU-BIZNISU: Spisak je dug, a ove poznate dame zajedno veže jedna stvar

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/badgalriri, kimkardashian

Ono što je karakteristično za ovu listu i ove žene jeste što su one svoje bogatstvo stekle potpuno same.



Svojim pevačkim, voditeljskim ili jednostavno biznis umećem, ove žene uspele da izgrade imperije i obezbede sebe i svoje porodice.

Jedna od njih, Rijana, rangirala se kao 20. na spisku uspešnih žena i ona je prva pevačica na ovoj listi. Njeno bogatstvo procenjuje se na 1.4 biliona dolara. Ona je ove godine nastupala na poluvremenu Super Boula, ali i izbacila novu pesmu koja je bila nominovana za Oskara, takođe ona je i vlasnica brenda Fenti koji se bavi kozmetikom i modom i koji je svoj nagli procvat doživeo protekle godine.

Druga pevačica na listi je Tejlor Svift, koja se našla na 34. mestu sa vrednošću od čak 740 miliona dolara. Prošle godine Tejlor je pobila sve rekorde izbacivši svoj deseti studijski album i najavivši turneju za koju su se karte rasprodale u rekordnom roku.

Na 21. mestu našla se najpoznatija rijaliti zvezda Kim Kardašijan, čije se bogatstvo procenjuje na 1.2 biliona, a najveći doprinos njenom bogatstvu dala je definitivno njena modna marka SKIMS.

Od holivudskih imena na ovom spisku našla se još i Opra Vinfri, koja se nalazi na 13. mestu sa bogatstvom od 2.5 biliona, Kajli Džener na 38. mestu i 680 miliona, Madona na 45. mestu sa 580 miliona i Bijonse koja se sa 540 miliona dolara nalazi na 48. mestu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz