Pretraži

NADOKNAĐUJU IZGUBLJENO: Evo kako se Duško Tošić i Nika zabavljaju (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/karleusastar

Sudeći po njenom načinu zabave, čini se da Nika nije nasledila samo fudbalski talenat od tate, već ima i plesački talenat mame Jelene.

Duško Tošić stigao je u Srbiju na zasluženi odmor i trudi se da svaki trenutak posveti porodici. I dok Jelena radi na snimanjima emisije u kojoj učestvuje, Duško koristi svaki trenutak sa ćerkama Atinom i Nikom.Ovih dana devojčicama je tata lični vozač, a da se ludo zabavljaju i da nadoknađuju izgubljeno vreme, Duško je pokazao na svom Instagramu. Naime, on je otkrio kako njegova ćerka Nika provodi vreme na putu do škole.

Nika je đuskala uz omiljenu pesmu, koja je dopirala sa radia, a sudeći po dobro uvežbanim pokretima, nema sumnje da je talenat za ples nasledila od mame Jelene.

Ipak, Nika je očeva slika i prilika i to ne samo fizički, već je od njega nasledila i veliku ljubav prema fudbalu, pa je sada član ženskog juniorskog tima "Crvene Zvezde".

  • Htela sam da treniram fudbal zato što me je tata inspirisao, gledala sam utakmice, jako mi se svidelo i htela sam da probam, da vidim kako mi je. Najveća podrška su mi tata i mama. Mama misli da sam dobra u tome, podržava me u tome – rekla je Nika nedavno za domaće medije. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz