Pretraži

„NAĐITE ONO ŠTO VAS ISPUNJAVA“: Stefan Shy otkrio kako se bori protiv anksioznosti (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJ

Još tokom takmičenja postalo je jasno da je Maljković stidljiv i povučen, a izlazak pred binu ponekad je znao da mu stvara dodatni pritisak.



Međutim, kao i mnoge poznate ličnosti koje su pod čestim pritiskom javnosti, Stefan se i sam susretao sa anksioznošću i strahovima, ali je otkrio da to uspeva da savlada uz pomoć jedne stvari.

  • Sa anksioznošću se borim isključivo uz pomoć muzike – započeo je on, pa objasnio:
Screenshot: Instagram/stefanshyy

Screenshot: Instagram/stefanshyy

 

  • Samo je bitno da nađete ono što vam prija i ono što vas duhovno ispunjava. Radite ono što istinski volite i ono za šta živite – istakao je Shy.

Kao što je već govorio, on je kao mali bio vrlo nestašan, a nalazio se i u situacijama kada nije bio prihvaćen od strane društva.

Zbog toga je sada sa pratiocima podelio svoje iskustvo i podelio savet koji je njemu pomogao da prevaziđe odbačenost.

Screenshot: Instagram/stefanshyy

Screenshot: Instagram/stefanshyy

 

  • Nemam neki konkretan savet, ali mogu da vam kažem na koji sam se način ja borio sa tim stvarima tokom svog školovanja – napisao je on na Instagram storiju i dodao:

Kada sam bio mlađi bavio sam se sportom, često išao u pozorište, slušao muziku, čitao knjige… To su sve stvari koje su mene ispunjavale i zbog kojh osećam ogromnu ljubav. Nemojte se obazirati na ljude koji vas koče i posvetite se stvarima koje volite – zaključio je mladi izvođač.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz