Pretraži

,,NADALA SAM SE, ALI NISAM OČEKIVALA“: Prva izjava Amne nakon pobede u IDJShow-u! (VIDEO)

News
0
Photo: IDJTV

Nedeljama unazad Amna je prva na tabeli u IDJShow-u, a sinoć je opravdala očekivanje publike i pobedila u najvećem muzičkom takmičenju u regionu.Ona je odmah nakon toga dala izjavu za našu televiziju i otkrila kako se oseća kao prva pobednica ovog show-a.

– Naravno da sam jako srećna. Nadala sam se, nisam očekivala, moram da kažem da je Marina po meni imala jedan od najboljih nastupa koje sam videla u zadnjih deset godina, ona ima hit. Nije da ne smatram da je zasluženo to što sam pobedila, celo takmičenje sam se cimala, ali stvarno smatram da svi ljudi ovde to zaslužuju samo se neke kockice nisu poklopile i tu sam da im pomognem šta god uvek – istakla je pobednica.

Ona je osvojila glavnu nagradu IDJCoin u iznosu od 100 hiljada evra, pa nas je zanimalo i kako će ga potrošiti.

– Na muziku, samo na muziku, na šta drugo da potrošim – dodala je ona. 

Želeli smo da saznamo i kakvi su njeni planovi za dalje, a pored glavne nagrade ona je osvojila i snimanje dueta sa velikom balkanskom zvezdom u Atini. 

– Pa idem u Grčku to je jedino što znam –
našalila se ona.

S obzirom na to da je važila za jednog od favorita, pitali smo je i da li je očekivala pobedu, a šta nam je ona odgovorila, kao i ostale izjave naših kandidata možete pogledati u videu ispod teksta.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News