Pretraži

NA TEŠKOM ZADATKU: Druga audicija IDJShow-a stavila coach-eve u nezgodan položaj

News
0
Foto: IDJ

Oni su se u pauzi osvrnuli na dosadašnje takmičare, te su došli do zaključka da je pred njima previše talenata i težak izbor koji će morati da naprave.



Ovo je druga nedelja, ostaje još jedna, a svaka nedelje je sve bolja. Prošle nedelje smo imali bar jedno 4,5 dobrih kandidata, danas smo na pola i ja već imam jedno deset favorita – priznao je Darko.

Nataša je otkrila da ima više žena koje su joj favoriti, te da bi volela da ima pretežno ženski tim.

Više žena meni. Hoćete da se dogovorimo, ja bih volela da meni date samo žene, ako može – zamolila je ona kroz osmeh.

Nataša je osveženje. Donela je neku novu svežinu, vedrinu. Zna tačno da im kaže šta im fali, gde da daju više emocije, da paze na neke stvari koje im realno fale jer nemaju iskustvo, a Nataša im je veliko iskustvo, sa velikih scena, koncerata, nastupa. Mislim da smo savršeni tim i da smo na dobrom putu da nađemo top 12 – rekao je poznati producent o Nataši kao ovogodišnjem pojačanju.

Relja se osvrnuo i na to kako je on jedini koji još uvek ima neiskorišćen veto. 

Na prošloj audiciji sam imao nedoumicu za jednog kandidata, a sve kao ne bih da se ispucavam. Možda će da dođe taj neko, a možda će da prođu sve tri audicije, a da ja ne iskoristim veto.

Za kraj, Darko se osvrnuo na ono šta IDJ može da donese učesnicima ovog show-a.

IDJ ulaže u nešto što će tek da se vrati i to mnogo brzo, i izvođačima i IDJ produkciji. Mislim da su na pravom putu da naprave revoluciju mladih, da im daju prosperitet i inspirišu nove generacije mladih da i na Balkanu mogu da ostvare svoje snove.

 

https://youtube.com/watch?v=bW3yESXSSww%3Fsi%3DhsguXGAHxyart39y

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News